Blog

Andere bus voor Stichting Orhei

Wellicht bent u bekend met de ‘witte Orhei’ bus. Het vervoermiddel van Stichting Orhei bij onder andere de jaarlijkse ‘voedselactie’.
Begin augustus is er echter een andere bus gekocht vanwege de onbetrouwbaarheid en het hoge aantal kilometers van de oude bus.
Eén van de bestuursleden verantwoordelijk voor het vinden van een nieuw vervoersmiddel, heeft begin augustus een geschikte vervanger gevonden. De weliswaar 10 jaar oude blauwe VW Crafter gesierd met witte bestickering met het logo
van de stichting, zal voortaan te zien zijn in het dorp en omstreken.

De Corona crisis is niet aan Stichting Orhei voorbij gegaan. De aankoop van een bus is dan ook een grote financiële uitgave die niet zonder meer gedaan wordt. De VW is gekocht met behulp van verschillende sponsoren. De leden van Stichting Orhei zijn dankbaar dat er mensen zijn zelfs in deze onzekere tijd, die de stichting nog steeds een warm hart toedragen.

De stichting hoopt nog vele jaren gebruik te mogen maken van de ‘nieuwe’ bus.

Roel Nicolai

Roel Nicolai is bestuurslid en verantwoordelijk voor PR en communicatie. Zijn eerste 'Stichting Orhei' ervaring was zijn deelname aan een jongerenreis in 2003.

More Posts

Related Posts