Blog

Bestel kaarten voor het benefietconcert 3 juni

Op 3 juni aanstaande organiseert Stichting Orhei een benefietconcert in samenwerking met mannenkoor Stereo uit Genemuiden.

Dit christelijk Genemuider Mannenkoor Stereo groeide in vijftig jaar tijd uit tot een begrip in Genemuiden en verre omstreken. Het koor met meer dan 140 enthousiaste zangers vertolkt onder leiding van Harm Hoeve geestelijke liederen, klassieke werken en vaderlandse liederen en vanzelfsprekend Psalmen. Zowel vierstemmig als met de unieke Genemuider bovenstem.

In de herfst van 2018 is er een jongerenreis georganiseerd vanuit de Hervormde kerk uit Bunschoten. Als leiding ging toen onder andere Jenrieta van Dalfsen- Brouwer mee. Zij had het idee opgevat om dit mannenkoor uit te nodigen om op deze manier geld in te zamelen voor Stichting Orhei. Helaas werd zij ernstig ziek en voordat het concert kon worden georganiseerd overleed zij op 28 april 2022.

Ter nagedachtenis aan haar wil de Stichting het concert alsnog organiseren. Mannenkoor Stereo wil hier van harte aan meewerken en komt op 3 juni naar Bunschoten. Een mooie avond om te luisteren naar de liederen van het koor, samenzang en een stukje informatie over de Stichting. Wij vragen 10 euro entree en hopen daarmee het project, dat die avond verder zal worden toegelicht, een goede impuls te geven.

Het concert begint om 19:30 uur in Christelijke Gereformeerde kerk ‘De Fontein’ te Bunschoten. Na afloop is er koffie met wat lekkers!

Praktische informatie

  • Wanneer: 3 juni 19:30
  • Waar: Christelijke Gereformeerde kerk ‘De Fontein’ te Bunschoten
  • Kosten: 10 euro per kaart

Kaarten bestel je eenvoudig via dit formulier

Roel Nicolai

Roel Nicolai is bestuurslid en verantwoordelijk voor PR en communicatie. Zijn eerste 'Stichting Orhei' ervaring was zijn deelname aan een jongerenreis in 2003.

More Posts

Related Posts