Blog

Even voorstellen – Jongerenreis Expeditie Corlaer

Wij zijn expeditie europa van het corlaer college. Wij gaan dit jaar mee met orhei naar moldavië om daar een basisschool op te knappen, een speeltuin te bouwen en eventueel een voetbalveld aan te leggen naast een school. Ook gaan wij het overige geld doneren aan stichting Orhei. Dit zal allemaal plaatsvinden in mei, dan gaan we naar moldavië toe om alles te doen. Hier zijn wij het hele jaar al mee bezig om geld op te halen door de acties hieronder.

 

Acties

We hebben tot nu toe veel verschillende acties gedaan er daarmee ook al veel geld opgehaald. We hebben een kerstbroden actie gedaan, een kerstkaartenactie en meerdere keren een kantine
verkoop. Bij kantine verkoop proberen wij broodjes en snacks gesponsord te krijgen, als dat niet lukt kunnen wij ze voor de helft van de prijs bij de albert heijn inkopen. Zo proberen we het te verkopen en daarmee geld op te halen. We verkopen het altijd achter een kleine balie in de aula van onze school (het corlaer college). Het is best een grote school en meestal zijn er ook lange rijen voor de broodjes.

Komende Acties

Naast de acties die we al gedaan hebben, gaan er nog vele acties komen. Bijvoorbeeld gaan we nog een bingo doen en we gaan nog wijn verkopen. Ook gaan we op koningsdag met kraampjes
op de markt staan. Daar gaan we spelletjes spelen op bepaalde kosten. Zo proberen we geld op te halen. Ook gaan we nog een loterij organiseren met leuke prijzen, door dat we die prijzen gesponsord proberen te krijgen kunnen we daar ook geld mee ophalen.

Roel Nicolai

Roel Nicolai is bestuurslid en verantwoordelijk voor PR en communicatie. Zijn eerste 'Stichting Orhei' ervaring was zijn deelname aan een jongerenreis in 2003.

More Posts

Related Posts