Blog

Even voorstellen: Rianne van Diermen

Wie is Rianne?

Ik ben Rianne van Diermen, 22 jaar oud. Ik ben opgegroeid in een gezin met 2 zussen. Sinds een half jaar ben ik met veel plezier werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie-Leusden.

Hoe ben je betrokken geraakt bij Stichting Orhei?

Vorig jaar ben ik vanuit de fonteinkerk mee geweest met een jongerenreis naar Moldavië, wat uitging van Stichting Orhei. Hierbij verbleven we op Gratia en hebben we mogen helpen met het renoveren van verschillende huizen. Ook hebben we leuke activiteiten met de kinderen gedaan.

Wat zal je taak worden binnen de Stichting?

Binnen de stichting zal ik gaan notuleren tijdens de vergaderingen.

Waarom heb je gekozen vrijwilliger te worden bij Stichting Orhei?

Tijdens mijn verblijf in Moldavië vorig jaar heb ik kunnen zien hoe de mensen daar in armoede leven en hoe dankbaar ze zijn voor de hulp die ze ontvangen. Dit heeft mij geraakt en ik hoop dan ook op deze manier een steentje bij te kunnen dragen aan de hulp die in Moldavië wordt gegeven. Ik heb gezien dat de stichting een onmisbare positieve bijdrage levert aan het leven van de kinderen en hun thuissituatie.

Roel Nicolai

Roel Nicolai is bestuurslid en verantwoordelijk voor PR en communicatie. Zijn eerste 'Stichting Orhei' ervaring was zijn deelname aan een jongerenreis in 2003.

More Posts

Related Posts