De Gezinsmasters komen in actie voor mensen in nood en armoede in Moldavië. Zij richten zich voornamelijk op kwetsbare gezinnen met kinderen. In samenwerking met de lokale kerken proberen de Gezinsmasters deze gezinnen in staat te stellen hun positie in de samenleving te versterken en hun zelfredzaamheid te vergroten door het bieden van praktische hulp (verbetering van huisvesting, hulp bij bronnen om in eigen levensonderhoud te kunnen voorzien) en persoonlijke aandacht.

 • ,

  Ik ben de Gezinsmasters heel dankbaar! Oh wat waren we blij dat onze voordeur die poreus was vervangen werd door een splinter nieuwe die van kunststof en glas is. Wat kan ik zeggen over de splinternieuwe kachel die gebouwd is door hen en ons beschermt tegen de kou in de winter en ik kan nu ook koken in de keuken.

 • ,

  Wij zijn heel erg dankbaar voor wat de mannen uit Nederland voor ons hebben gedaan. We hebben een deur gekregen, de muren zijn afgewerkt en er is een keukenblok (uit de Westerkerk) neergezet, nu kunnen we hier eten klaar maken! God is groot, aan Hem komt de dank toe! Wij weten dat Hij ons leven in Zijn hand houdt! Groeten en de zegen van God, Nina Vidrasca.

 • ,

  Lieve mensen, ik woon in Orhei in een appartement, samen met mijn gehandicapte zoon en kleindochter van 9 jaar. Wouterus en zijn mannen hebben de badkamer opgeknapt en voorzien van warm water! Nu kan ik Dimar veel makkelijker douchen...hij kan nu op een douchestoel worden gezet in een douchebak. Ik ben de mannen heel erg dankbaar voor wat zij voor mij en mijn zoon gerealiseerd hebben! Dat God hun mag terugbetalen voor wat zij hier in Moldavie hebben gedaan!

  Een hartelijke groet,Raia, Dimar en Diana

 • ,

  Lieve mensen met God in hun hart die mij en mijn 5 jongens boven verwachting geholpen hebben.

  God is groot en goed en heeft mijn gebeden gehoord en Hij zag onze pijn en hij stuurde zijn "Engelen" om ons zo veel en snel te helpen.