Blog

Mooie handgemaakte mutsen, dassen, omslagdoeken en knuffels op de Wintermarkt

Mooie handgemaakte mutsen, dassen, omslagdoeken en knuffels voor de Gezinsmasters op de Wintermarkt, 30 november 

Op donderdag 30 november 2023 van 15.00 uur tot 21.00 uur is het authentieke centrum van Spakenburg het decor van de Wintermarkt.

Geniet van heerlijke gerechtjes bij de foodtrucks en op de verwarmde terrassen van het Spuiplein. Vind unieke winterse cadeautjes en ambachtelijk bereide producten op de markt.

Een kraam met gehaakte kadootjes

Ook is er een kraam met mooie handgehaakte mutsen, dassen omslagdoeken en knuffels. Leuke kadootjes, bijvoorbeeld voor sinterklaas. Ook zal er een mooi met de hand gehaakt rendier worden geveild.

Opbrengst volledig voor de Gezinsmasters

Alle opbrengst komt ten goede van de Gezinsmasters.

De Gezinsmasters komen in actie voor mensen in nood en armoede in Moldavië. Zij richten zich voornamelijk op kwetsbare gezinnen met kinderen. In samenwerking met de lokale kerken proberen de Gezinsmasters deze gezinnen in staat te stellen hun positie in de samenleving te versterken en hun zelfredzaamheid te vergroten door het bieden van praktische hulp (verbetering van huisvesting, hulp bij bronnen om in eigen levensonderhoud te kunnen voorzien) en persoonlijke aandacht.

Meer info over de wintermarkt: https://www.spakenburg.nl/nl/uit-agenda/2124681822/wintermarkt-spakenburg

Meer info over de gezinsmasters: https://www.orhei.nl/gezinsmasters/

Roel Nicolai

Roel Nicolai is bestuurslid en verantwoordelijk voor PR en communicatie. Zijn eerste 'Stichting Orhei' ervaring was zijn deelname aan een jongerenreis in 2003.

More Posts

Related Posts