Blog

Paasactie Stichting Orhei opgeschort

U bent van ons gewend dat er rondom het paasweekend bussen / tonnen in de kerk staan voor Stichting Orhei. Wegens het Coronavirus en de daarbij behorende maatregelingen zal deze actie dit jaar niet plaatsvinden.
We zoeken een ander moment waarop deze actie wel doorgang zal vinden.

Jaarlijks halen we hiermee een mooi bedrag op. Een bedrag dat ons helpt onze projecten, zoals het dagcentrum Gratia, te kunnen blijven ondersteunen.

Corona in Moldavië
Ook binnen de projecten van Stichting Orhei ervaren we de consequenties van Corona. De bouw van het nieuwe project ‘Crisisopvang Micha’ is stilgelegd en het Dagcentrum Gratia is gesloten. Dat betekent dat kinderen – die normaal gesproken elke dag komen – een veilig moment, ‘thuis’ of een moment zonder stress missen in hun dagelijkse routine. Juist waar hun eigen thuissituatie dat vaak verre van stabiel en veilig is.

Uw steun is meer dan welkom!
We willen bouwen aan de toekomst van jonge mensen in Moldavië en hen hoop en perspectief geven in de vaak uitzichtloze situatie waarin ze leven. Daarom doen we een dringend beroep op u als trouwe donateur: Steun kinderen in Moldavië en biedt hen perspectief alstublieft met een extra gift!

U kunt doneren via onze website (www.orhei.nl/doneer). Wilt u liever zelf overmaken? U kunt uw gift overmaken op bankrekening NL61 INGB 0007 4886 80 t.n.v. Stichting Orhei. Vermeld hierbij uw naam, eventueel doel en telefoonnummer of e-mailadres.

Namens het bestuur, wens ik u heel veel sterkte en Gods nabijheid nu en in de komende tijd.

Met vriendelijke groet,
Roel de Graaf
Voorzitter Stichting Orhei

 

Roel Nicolai

Roel Nicolai is bestuurslid en verantwoordelijk voor PR en communicatie. Zijn eerste 'Stichting Orhei' ervaring was zijn deelname aan een jongerenreis in 2003.

More Posts

Related Posts