Blog

Zalm en Palingactie

Henry Poort is bewogen met onze stichting. Komende zomer is er natuurlijk een jongerenreis om kansarme kinderen en mensen te helpen. Maar zoals u weet is Stichting Orhei het hele jaar actief in Moldavië.

Om ons financieel te ondersteunen met een persoonlijke actie gaat Henry, zalm en paling roken. Alles wat deze actie opbrengt komt ten goed van de stichting.

Hoe gaat dit in zijn werk:

U kunt een zijde zalm à €20 bestellen (met peper €21) of een pond paling voor €20. Beide bestellen mag ook! J

De vis kan besteld worden tot en met 23 april en via henrypoort@gmail.com. Graag naam, adres en telefoonnummer vermelden bij uw bestelling. De vis kan worden opgehaald op 1 mei tussen 19:00 uur en 20:00 uur. Op Verdistraat 79, 3752 WJ te Bunschoten. Graag contant betalen bij ophalen.

Kijk ook op de facebook pagina van de jongerenreis en bestel! https://www.facebook.com/jongerenreismoldavie

De kwaliteit van de vis is gegarandeerd dagvers!

Achtergrond informatie:

Paling: De paling wordt geleverd door ‘Spakenburg paling’. Dat betekent dat de paling ’s morgens wordt schoongemaakt en ’s avonds door Henry gerookt.

Zalm: De zalm wordt geleverd door ‘Fileerderij Tip’ die de zalm ’s morgens fileert en ’s avonds door Henry gerookt. Verser kan niet!

Helpen en een goed doel ondersteunen is nog nooit zo lekker geweest!

ALVAST BEDANKT!

Marian Gmelig Meyling-Koelewijn

Marian Gmelig Meyling is lid van het webteam en onderhoudt o.a. de website en facebook. Zij heeft Moldavië bezocht tijdens één van de jongerenreizen.

More Posts

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Related Posts